Skip links

Junior software developer

Voor ons ontwikkelteam zijn wij op zoek naar een junior softwareontwikkelaar met minimaal een jaar werkervaring die passie heeft voor het ontwikkelen en bouwen van softwareapplicaties. Ben jij een softwareontwikkelaar die weet wat er nodig is om innovatieve en toekomstbestendige applicaties te ontwikkelen, zodat onze klanten de technologische voorsprong kunnen behouden op hun concurrenten?

Je verantwoordelijkheden

You will be part of a team that is developing Pack4Printing, a new 3D-printing solution which is currently available as a prototype. Pack4Printing is a cloud-native solution that uses complex algorithms and is developed using the .NET framework and Go programming language. The solution improves the nesting of 3D printjobs, enabling customers to print their products more efficiently, cutting costs as a result. The current prototype needs to be developed into a market ready solution.

Persoonlijkheid

Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van softwareontwikkeling en geniet ervan om deze kennis te delen met je collega’s. Je bent in staat hoogwaardige software te ontwikkelen die tegemoetkomt aan de hoge standaard die klanten van ons gewend zijn en je denkt oplossingsgericht.  Je bent een echte teamspeler met goede sociale en communicatievaardigheden. Je bent flexibel en verwelkomt onverwachte veranderingen.

Vereisten

  • Een afgeronde HBO of universitaire opleiding, bij voorkeur in de richting van software development
  • Goed kunnen communiceren en luisteren
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
  • Een gemotiveerde en resultaat gedreven persoonlijkheid
  • Affiniteit voor complexe algoritmes
  • Kennis van de agile methodieken is een pre
  • Kennis van ontwikkeling in en voor de cloud is een pre
  • Kennis van het .Net framework en ervaring in het ontwikkelen in C# is een pre
  • Kennis van de ontwikkeltaal Go is een pre

Wat bieden we

Een uitdagende positie met veel groeipotentie in een dynamische organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarde, is persoonlijke groei en plezier hebben in je werk een belangrijke pijler binnen onze organisatie. Je kunt je kennis ook inzetten bij onze klanten zoals Vodafone, KPN, SPS, ASML en Philips.

Bij Hightech ICT werken we in multidisciplinaire, zelfsturende Agile teams. We geloven niet in een gecontroleerde hiërarchische organisatiestructuur. Daarentegen werken wij in een informele omgeving die samenwerking en onderling contact tussen medewerkers stimuleert.

Geïnteresseerd?

Top! Klik op de oranje button hieronder of stuur een mail samen met je cv en toelichting naar recruitment@hightechict.nl. Tijdens het sollicitatiegesprek bespreken we wat de mogelijkheden zijn en of we samen een leuke tijd tegemoet gaan.

Solliciteer nu

Je curriculum-vitae *


Maximale bestandsgrootte: 2MB. Toegestane bestandstypen: txt, rtf, pdf, doc, docx, jpg, jpeg, png.


Your privacy is very important to us. Your details will not be shared outside of our company. Learn more about your rights in our Privacy Policy.

Return to top of page