Skip links

Cases

  • All
  • 3D printing
  • Android development
  • Digitale TV
  • Softwareontwikkeling
SeriesSoftLinker Divverence

De Series Softlinker is een applicatie die 24 uur per dag operationeel is ter ondersteuning voor Multi System Operators (MSO’s) bij de uitdagingen die zij hebben door de continue veranderende manier van tv kijken en om tegemoet te komen aan de nieuwe wensen van hun

Pack4Printing

Pack4Printing is een cloud gebaseerde oplossing voor het optimalizeren van het 3D print process door gebruik te maken van een sterk verbeterd nesting algoritme voor Laser Sintering printers. Dit resulteert in een hogere printdichtheid, wat de printercapaciteit verhoogt en klanten in staat stelt hun producten

Tomtom Intelligent Verkeerssysteem

Het Intelligent Verkeerssysteem van TomTom is ontwikkeld met het oog op de toekomst, waarbij realtime verkeer gerelateerde informatie wordt uitgewisseld tussen het voertuig en de infrastructuur. Dit in het kader van vergroting van de veiligheid, efficiënte en milieuvriendelijkheid.

SeaChange Business Management Suite

Andrenalin BMS van SeaChange is een geïntegreerde promotie- en analysetool voor service providers waarmee ze Video On Demand in de catalogus kunnen beheren en marketing campagnes kunnen definiëren.

KPN Digitenne/Kassa

Het KNP Digitenne management tool handelt de aanvragen af voor smartcards en subscripties door middel van het genereren van (de)activatie-berichten voor het conditionele toegangssysteem.

TomTom NavKit SDK

De TomTom navigatie engine wordt gebruikt door de meest recente TomTom Go apps. Een complete referentie navigatie applicatie (SDK) is ontwikkeld met gedetailleerde tutorials die uitleg geven over de meeste belangrijke delen van de API.

SeaChange Business Intelligence

SeaChange heeft Hightech ICT gevraagd om een Business Intelligence systeem te ontwikkelen voor het verzamelen en analyseren van data, waarmee haar klanten in staat zijn hun operatie te optimaliseren en inzicht te verkrijgen in hun performance en gebruik.

APRICO Solutions

Hightech ICT was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Aprico, een revolutionair en award winnende video content aanbevelingsapplicatie, geïmplementeerd in een extreem schaalbare SAAS-applicatie in de Cloud.

SeaChange Digitale TV

In 2006 is begonnen met de ontwikkeling van een backoffice oplossing voor VoD dienstverleners, zodat gebruikers volledige controle hebben over hun VoD processen, zoals video en metadata invoer, product definitie en creatie, asset encryptie en asset transcodering.

TNO Pulsim

Afgelopen jaar hebben we de PulSim Suite vrijgegeven, inclusief een volledig ontwikkelde grafische gebruikersinterface voor het efficiënt en intuïtief opzetten en beheren van de workflow. Dit stelt onze klanten in staat onze software voor hun eigen gebruik te kopen of te leasen.

TNO PreScan

TNO is bekend om zijn toegepaste automotive research, waarbij research onder andere gedaan wordt met behulp van simulatietools. TNO PreScan creëert realistische beelden als input voor camera sensor systemen.

Return to top of page