Skip links

Signify ServiceTag

De ServiceTag-oplossing van Signify is opgezet om de installatie, het onderhoud en de programmering van LED-armaturen van straatverlichting tot binnenverlichting te vereenvoudigen. ServiceTag is een op QR-code gebaseerd identificatiesysteem dat speciaal voor elke armatuur is ontworpen. Een simpele scan van de code biedt essentiële informatie over installatie, onderhoud en reserveonderdelen voor alle armaturen, masten en verpakkingen van de volgende generatie.

Probleem

Het proces van het plaatsen, onderhouden en vervangen van LED-armaturen vereist andere processen dan conventionele armaturen. Deze processen nemen over het algemeen veel tijd in beslag, omdat alle informatie over verschillende systemen wordt verspreid. Dit proces moet eenvoudiger worden gemaakt voor installateurs die wereldwijd op verschillende locaties zijn gedistribueerd.

Oplossing

De ServiceTag-oplossing is ontstaan uit het bovengenoemde probleem. Er is veel verspreide informatie die op één centrale locatie moet worden gecombineerd. Met de ServiceTag applicatie leveren we een backend samen met een backoffice portal om alle data te manipuleren. Met behulp van veel verschillende workers die volgens schema’s werken binnen AWS, verzamelen we gegevens uit verschillende bronnen, de backend zal deze data vervolgens combineren waardoor de mobiele app deze data kan gebruiken.

De backend levert alle gecombineerde data voor een mobiele app die door de installateurs in het veld wordt gebruikt. Deze app biedt de volgende opties:

  • Vind gedetailleerde foto’s van de armatuur
  • Lees handleidingen met betrekking tot deze specifieke armatuur
  • Zoek en bestel reserveonderdelen voor de specifieke armatuur
  • Herprogrammeer de armatuur onderweg
Signify ServiceTag

Klant: Signify
Industrie: Software development
Oplossing: ServiceTag
Return to top of page