Skip links

Junior software developer

Voor ons ontwikkelteam zijn wij op zoek naar een junior softwareontwikkelaar die passie heeft voor het ontwikkelen en bouwen van softwareapplicaties. Ben jij een softwareontwikkelaar die weet wat er nodig is om innovatieve en toekomstbestendige applicaties te ontwikkelen, zodat onze klanten de technologische voorsprong kunnen behouden op hun concurrenten?

Je verantwoordelijkheden

Je gaat werken in ons team dat ontwikkelt aan onze oplossing Pack4Printing, een nieuwe 3D printoplossing die nu als prototype beschikbaar is. Pack4Printing is een Azure cloud-gebaseerde oplossing die gebruik maakt van complexe algoritmes en is ontwikkeld op basis van het .Net framework en de programmeertaal Go. De oplossing optimaliseert het nesten van 3D printopdrachten, die bedrijven in staat stelt om efficiënter gebruik maken van hun 3D printfaciliteiten, wat op zich resulteert in kostenbesparingen.  Het huidige prototype dient nog verder ontwikkeld te worden tot een verkoopbare oplossing.

Persoonlijkheid

Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van softwareontwikkeling en geniet ervan om deze kennis te delen met je collega’s. Je bent in staat hoogwaardige software te ontwikkelen die tegemoetkomt aan de hoge standaard die klanten van ons gewend zijn en je denkt oplossingsgericht.  Je bent een echte teamspeler met goede sociale en communicatievaardigheden. Je bent flexibel en verwelkomt onverwachte veranderingen.

Vereisten

  • Een afgeronde HBO of universitaire opleiding, bij voorkeur in de richting van software development
  • Goed kunnen communiceren en luisteren
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
  • Een gemotiveerde en resultaat gedreven persoonlijkheid
  • Affiniteit voor complexe algoritmes
  • Kennis van de agile methodieken is een pre
  • Kennis van ontwikkeling in en voor de cloud is een pre
  • Kennis van het .Net framework en ervaring in het ontwikkelen in C# is een pre
  • Kennis van de ontwikkeltaal Go is een pre

Wat bieden we

Een uitdagende positie met veel groeipotentie in een dynamische organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarde, is persoonlijke groei en plezier hebben in je werk een belangrijke pijler binnen onze organisatie. Je kunt je kennis ook inzetten bij onze klanten zoals Vodafone, KPN, SPS, ASML en Philips.

Bij Hightech ICT werken we in multidisciplinaire, zelfsturende Agile teams. We geloven niet in een gecontroleerde hiërarchische organisatiestructuur. Daarentegen werken wij in een informele omgeving die samenwerking en onderling contact tussen medewerkers stimuleert.

Geïnteresseerd?

Top! Klik op de oranje button hieronder of stuur een mail samen met je cv en toelichting naar recruitment@hightechict.nl. Tijdens het sollicitatiegesprek bespreken we wat de mogelijkheden zijn en of we samen een leuke tijd tegemoet gaan. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jeannine van Hoften op 06 – 21581280 en zij staat je graag te woord.

Solliciteer nu

Je curriculum-vitae *


Maximale bestandsgrootte: 2MB. Toegestane bestandstypen: txt, rtf, pdf, doc, docx, jpg, jpeg, png.


Uw privacy is erg belangrijk voor ons. Uw gegevens worden niet gedeeld buiten ons bedrijf. Lees meer over uw rechten in ons privacybeleid.

Return to top of page