Skip links

Android developer

Ter uitbreiding van ons development-team zijn wij op zoek naar een Android developer, die passie heeft voor het ontwikkelen van mobile software applicaties.  Een developer die begrijpt hoe je goede applicaties ontwikkelt, welke onze klanten helpen een voorsprong op te bouwen in de digitale wereld?

Je verantwoordelijkheden

Je bent onderdeel van een team van developers dat samenbouwt aan uitdagende mobile applicaties. Je vertaalt de klantwensen in concrete mobiele softwareoplossingen. Je bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces, vanaf het ontwerpen van het technisch design tot de implementatie en uitrol van de software.

Je persoonlijkheid

Je bent op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het vlak van mobiele technologie, en deelt deze kennis graag met je collega’s.  Je ontwikkelt topkwaliteit software, die voldoet aan de hoge verwachtingen en eisen van onze klanten. Je bent een team-player met uitstekende sociale – en communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel en weet uitstekend om te gaan met onverwachte veranderingen.

Vereisten

 • Afgeronde HBO of universitaire opleiding met affiniteit voor softwareontwikkeling
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Gestructureerd kunnen werken
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Gemotiveerd en resultaat-gedreven
 • 3-8 jaar ervaring als Android develope
 • Ervaring met het ontwikkelen van UI voor multiple devices en verschillende scherm groottes
 • Kennis van Android architectuur componenten en support libraries
 • Ervaring met Java 8 en /of Koltin features
 • Ervaring met frameworks zoals Dagger2, Butterknife, Glide, Retrofit, Parceler and RxJava
 • Ervaring met Gradle build scripts en continuous integration (CI) tools

Wat bieden we

Een uitdagende positie met veel groeipotentie in een dynamische organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarde, is persoonlijke groei en plezier hebben in je werk een belangrijke pijler binnen onze organisatie. Je kunt je kennis ook inzetten bij onze klanten zoals Vodafone, KPN, SPS, ASML en Philips.

Bij Hightech ICT werken we in multidisciplinaire, zelfsturende Agile teams. We geloven niet in een gecontroleerde hiërarchische organisatiestructuur. Daarentegen werken wij in een informele omgeving die samenwerking en onderling contact tussen medewerkers stimuleert.

Spreekt dit je aan?

Top! Klik dan op de button hieronder of stuur een email met je brief en cv naar recruitment@hightechict.nl. Tijdens het sollicitatiegesprek bespreken we dan of jij en hightech ICT samen een mooie toekomst tegemoet gaan. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Jeannine van Hoften, zij staat je graag te woord.

Solliciteer nu

Je curriculum-vitae *


Maximale bestandsgrootte: 2MB. Toegestane bestandstypen: txt, rtf, pdf, doc, docx, jpg, jpeg, png.


Uw privacy is erg belangrijk voor ons. Uw gegevens worden niet gedeeld buiten ons bedrijf. Lees meer over uw rechten in ons privacybeleid.

Return to top of page